Tornar A PROJECTES

REFORMA D'HABITATGES PLURIFAMILIARS

Projecte de reforma integral d'un bloc de pisos a Manresa.

Es tracta d'un edifici antic que necessita una rehabilitació completa ja que actualment es troba en mal estat i cal adequar-lo a les condicions de confort i consum energètic requerides.

Els habitatges actuals tenen espais petits, estrets i amb poca o nul·la il·luminació i ventilació natural. El projecte planteja, doncs, redistribuir els pisos de tal manera que les habitacions quedin més amples i gaudeixin de més bones condicions. A més, per tal de garantir l'accessibilitat a tot l'immoble, s'instal·larà un ascensor al pati de llums principal.

La intervenció, doncs, contempla dos habitatges per planta, un de 60m2 i un altre de 110m2. El més petit compta amb dues habitacions, un bany i un espai ampli únic de cuina, estar i menjador. El més gran compta amb quatre habitacions, dos banys i un espai ampli únic de cuina, estar i menjador.

A banda de la nova distribució, també es pretén reduir el consum energètic de l'edifici mitjançant sistemes de calefacció i refrigeració eficients i l'ús de materials que ajudin a reduir-ne la transmitància.