Tornar A PROJECTES

REFORMA PIS

Projecte de reforma d'un pis a Sant Cugat del Vallès.

El principal objectiu del projecte és redistribuir de nou l'habitatge de tal manera que l'habitació principal, la cuina i el bany principal s'amplien.

L'habitació principal s'ubica al lloc de dues antigues habitacions petites i un bany. Gràcies a aquesta distribució, la nova habitació guanya més llum i, a més, permet la col·locació d'un bany i un vestidor amplis. Així doncs, s'enderroquen diferents envans per tal de que quedi un espai ampli i diàfan.

Respecte la cuina, es renova completament i també s'amplia per permetre un accés directe a la terrassa que dóna al pati de llums. Les parets i el mobiliari es dissenyen de color blanc amb el marbre fosc per tal de potenciar el contrast entre superfícies horitzontals i verticals.

El bany principal també es redistribueix i es fa accessible. Aquí també es potencien els colors clars en parets i mobiliari.

Per últim, s'enderroquen alguns envans del menjador per tal que l'espai sigui més diàfan i flueixi cap a la nova cuina. També es guanya un espai a la terrassa per tal de compensar la pèrdua de metres que comporta l'ampliació de la cuina.