Tornar A PROJECTES

CASA D'OBRA NOVA

Projecte d'enderroc i d'obra nova d'un habitatge unifamiliar aïllat a Sant Cugat del Vallès.

Els promotors de l'obra necessiten un nou habitatge i el que hi ha actualment a la parcel·la és molt petit i a més es troba en molt mal estat. Així, doncs, s'opta per enderrocar-lo i edificar-ne un altre que satisfaci les necessitats dels clients i compleixi els requeriments de confort i consum energètic.

Després de diverses reunions es decideix edificar dues plantes i situar les estances de dia a la planta baixa i les de nit a la planta superior. A més, també es farà un aparcament a la planta soterrani.

La planta baixa compta amb una habitació per a convidats, un bany, un safareig, la cuina i un gran estar-menjador, el qual esdevé l'espai central de l'habitatge. A més, l'estar-menjador està directament relacionat amb el jardí, on s'hi farà una petita piscina que serà una extensió de l'espai. A la planta primera s'hi farà tres habitacions i dos banys.

Paral·lelament a tots els requisits funcionals, també es dóna resposta als requeriments tècnics per tal que l'habitatge tingui un consum mínim d'energia i sigui el màxim d'eficient i sostenible.