Tornar A PROJECTES

HABITATGE UNIFAMILIAR

Projecte per a la construcció d'un habitatge unifamiliar d'obra nova a Ullastrell.

El projecte s'adapta a la topografia tan característica del lloc i consta de dues variants, les quals sempre pretenen orientar-se i obrir-se cap al sud, on la radiació solar és major i, per tant, es pot aprofitar el màxim d'hores de sol.

Una de les propostes es desenvolupa en una sola planta, la qual acull tot el programa requerit pels promotors. La segona proposta es desenvolupa en dues plantes; a la planta superior, més relacionada amb el carrer, hi ha les zones de dia que inclouen un estar-menjador, una cuina, un bany i un traster a més de una terrassa exterior; a la planta inferior, més relacionada amb la parcel·la, hi ha els dormitoris, un bany i un safareig. Ambdues propostes, però, preveuen possibles ampliacions en el futur que es podran dur a terme a la planta inferior.

Paral·lelament a l'habitatge es desenvolupa un avantprojecte paisatgístic que relacioni l'edificació amb el seu entorn immediat per tal d'aconseguir una simbiosi entre ambdós i tot el projecte esdevingui un conjunt indissoluble.