Tornar A PROJECTES

REFORMA HABITATGE

Gestió integral de la reforma d'un habitatge a Valldoreix.

Realitzem la gestió integral de la reforma parcial d'un habitatge a Valldoreix, ampliant-ne la seva superfície en alçada i mitjançant construccions auxiliars.

El projecte ordena el pati lateral de l'habitatge, incloent-hi una edificació auxiliar molt transparent. Aquest nou espai servirà d'estar-menjador d'estiu i a més a més inclourà una cuina-barbacoa i un bany auxiliar. Adjacent a aquesta edificació s'ubica la piscina, rodejada d'un paviment de fusta natural que marca el camí fins l'habitatge.

L'ampliació en alçada de l'habitatge existent permet ubicar-hi una nova habitació doble i un bany, guanyant així un nou frontal de façana al carrer.

L'accés original es treballa i es textura creant un espai que acompanya l'usuari fins els diferents espais de la casa, creant zones públiques i privades.