Tornar A PROJECTES

REFORMA D'UN HABITATGE UNIFAMILIAR

Projecte de reforma d'un habitatge unifamiliar entre mitgeres a Vilanova i la Geltrú.

El projecte dóna resposta a les necessitats dels clients i el programa es distribueix en les quatre plantes de la casa. A més s'instal·la un ascensor per tal de fer que l'habitatge sigui totalment accessible.

La planta baixa es destina a una zona d'estar relacionada amb el pati posterior i també inclou un petit bany de cortesia.

A la planta primera trobem una segona zona d'estar-menjador lligada a la cuina, a més d'un altre bany i una petita sala on s'ubica tota la maquinària de les instal·lacions de la casa. Cal destacar que s'utilitza un sistema d'aerotèrmia el qual ajuda a reduir considerablement el consum energètic de l'habitatge.

Finalment, a la planta segona i la planta tercera s'ubica la zona de nit de l'habitatge i hi trobem dues habitacions i dos banys en la inferior i una habitació, un despatx i un bany a la superior, a més d'una gran terrassa que es destinarà a una zona de chill-out on poder desconnectar i relaxar-se.

A nivell d'instal·lacions, es refaran completament i també s'instal·larà un sistema de calefacció per radiadors que a la sala d'estar estaran empotrats a terra.