Tornar A PROJECTES

REFORMA CASA

Projecte de reforma i rehabilitació d’una casa entre mitgeres per a un escriptor a Barcelona.

En aquest cas el projecte planteja aprofitar la volumetria de l’edifici mentre es redistribueixen tots els espais interiors, a partir de substituir l’escala actual per una de dos trams col·locada a la part central de la planta, al voltant de la qual s’organitzen totes les estances.

En planta baixa s’ubica una habitació-estudi vinculada a la façana i amb accés independent de la resta de la casa, un bany interior i un únic espai de cuina, estar i menjador que es relaciona, a través d’un gran finestral, amb el pati posterior de la casa.

En planta superior es construiran dues habitacions, un bany i un estudi mentre que la coberta inclinada es converteix en una terrassa transitable.