Tornar A PROJECTES

BOTIGA ZWILLING

Gestió integral d'una botiga Zwilling al centre comercial La Roca Village.

Conjuntament amb la firma Zwilling es va elaborar i redactar el projecte d'execució de l'obra dins del complex de botigues de La Roca Village, a la Roca del Vallès.

Per aquest projecte es va dur a terme tota la gestió del procés de construcció del comerç, coordinant els diferents equips d'operaris, manobres i instal·ladors durant tot el procés, així com l'execució de la pròpia obra.

La botiga es divideix horitzontalment en dos nivells: la part inferior la qual està destinada a l'ús comercial i la part superior (altell) el qual serveix de magatzem per a la botiga i conté un petit despatx per l'administració d'aquesta.

Cal destacar l'alt valor del Retail de disseny en aquest complex comercial i turístic, on es valoren molt els acabats d'alta qualitat. Per aquesta botiga, tal com desitjava la marca, es van combinar els tons marronosos de la fusta amb acabats blancs, oferint un bon contrast pels productes. La il·luminació es mitjançant lluminàries LED embegudes al fals sostre i als expositors dels productes.