Tornar A PROJECTES

BOTIGA ZWILLING

Gestió integral d'una botiga Zwilling a Barcelona.

Conjuntament amb la firma Zwilling es va elaborar i redactar el projecte d'execució de l'obra d'una "flag shop" a l'avinguda Diagonal. Aquest botiga pretén ser un punt d'atracció turística i d'interès, exposant-hi sempre els productes més innovadors i amb la tecnologia més puntera.

Per aquest projecte es va dur a terme tota la gestió del procés de construcció del comerç, coordinant els diferents equips d'operaris, manobres i instal·ladors durant tot el procés, així com l'execució de la pròpia obra.

La botiga es divideix horitzontalment en dos nivells: la planta baixa on s'ubica la botiga, la zona de seguretat i els lavabos pels clients, mentre que a la planta soterrada hi ha tota la zona de magatzem, despatxos i vestuaris pels treballadors/es.

Cal destacar l'alt valor del Retail de disseny en aquesta marca on es valora molt els acabats d'alta qualitat. Per aquesta botiga, tal com desitjava la marca, es van combinar els tons marronosos de la fusta amb acabats blancs, oferint un bon contrast pels productes. La il·luminació es mitjançant lluminàries LED embegudes al fals sostre i a les estanteries dels expositors.