zazar arquitectura

ZAZAR Arquitectura SLP és un despatx d’arquitectura fundat per a oferir una experiència completa al sector de la construcció a través d’un ampli ventall de programes i serveis que s’adapten a les necessitats de cada client oferint una gestió integral de tot el procés constructiu, des del disseny arquitectònic fins l’execució de l’obra. Per fer-ho possible treballem amb diferentes constructores, que ens permeten tenir una comunicació ràpida i constant entre el despatx i l’obra, de manera que podem optimitzar el control i recursos d'aquesta per agilitzar els terminis d’execució i, en definitiva, proporcionar un millor servei als nostres clients.

A ZAZAR som arquitectes i arquitectes tècnics que podem convertir la vostra idea en un desenvolupat projecte executiu, des dels plànols més tècnics fins les infografies més reals per d'implementar l'arquitectura. A més, tenim una àmplia experiència a redactar projectes d’arquitectura, no només per a clients particulars, sinó també per a entitats públiques i empreses. Tots nosaltres comptem amb una dilatada experiència en grans empreses del sector i, per tant, podem acomplir els requeriments funcionals des d’un punt de vista no només arquitectònic si no també de qualitat, d'eficiència, d'innovació i de seguretat.

A ZAZAR sempre fem arquitectura i gestió d'obra tenint en compte les necessitats del client, la sostenibilitat, la gestió de recursos i el cost de l’obra.

Us esperem!

L’equip de ZAZAR Arquitectura.


col·laboradors

3AE Architecture Engineering

Jordi Llongueras - Arquitecte
Eduard Fenoy - Arquitecte
Francesc Serra - Enginyer


coneixements i aptituds